The Splendidly Preceeding Abyss

Good To The Last Ffeodai.

Trivas på jobbet

Det är som sagt väldigt viktigt att man trivs på sitt jobb, man behöver ju inte älska det men det är bra att man trivs på det. Att det känns bra att gå till jobbet på morgonen att man känner att man mår bra där, att man har trevliga kollegor och att man har en bra arbetsmiljö.

Då kommer man mer troligen stanna där

Ja om man trivs på sitt jobb så är det mycket större chans att man kommer att stand där. För man känner att man mår bra och att man trivs när man är där. Och det är viktigt att man känner att man trivs och mår bra när man går till jobbet.
Eftersom vi spenderar så mycket tid på vår arbetsplats så vill man ju må bra där så att man orkar hålla ut länge på sitt jobb. Man vill ju inte bli utbränd som har blivit så vanligt idag. Så det är viktigt att man tar hand om sin kropp och sin hälsa även på jobbet. Det är lätt att man stressar för mycket och gör saker som gör att man inte trivs i långa loppet. 
Men man måste börja med sig själv, sen så har chefen ett stort ansvar över sin personel att dom mår bra. Men man kan behöva hjälpas åt så att det blir en god stämaning på jobbet och att alla mår så pass bra som möjligt.
Det finns många fina företag runt ömkrig i vårt land och smarter marketing är ett bra företag som jobbar för sina anställda. Så det finns företag som jobba på det och som gör det bra och det är bra att ta efter dom och försöka att göra det lika bra på sin egna arbetsplats. Det vår viktigt att vi mår bra och har det trevligt på vår arbetsplats å vi håller längden.